۱۸ شهریور ۱۳۹۴، ۱۲:۱۱

در جلسه تشکل های صنعتی استان مطرح شد؛

دولت نسبت به خروج کشور از رکود اقدام کند/ فساد یکی از مشکلات صنعت

دولت نسبت به خروج کشور از رکود اقدام کند/ فساد یکی از مشکلات صنعت

تبریز- رئیس کمیسیون صنایع مجلس با اشاره به اینکه دولت باید نسبت به خروج از رکود حساسیت لازم را خرج دهد، گفت: با وجود اقدامات مناسب برای مهار تورم باید نسبت به خروج از رکود در کشور نیز اقدام شود.

به گزارش خبرنگار مهر، رضا رحمانی قبل از ظهر چهارشنبه در نشست تخصصی مدیرعامل بانک صنعت معدن با تشکل های صنعتی استان با اشاره ای به مشکلات واحدهای تولیدی کشور گفت: مرکز پژوهش های مجلس مرتبا گزارش هایی از مشکلات واحدهای تولیدی را بررسی می کند که اکثرا شامل مباحث مربوط به مشکلات نقدینگی، تامین مالی و سرمایه در گردش واحدها می شود.

وی ادامه داد: تامین نقدینگی به مثابه آب در مزرعه و خون در رگ است، در حال حاضر زیرساخت های لازم را در حوزه صنعت داریم اما از سرمایه در گردش لازم برخوردار نیستیم که این سبب رکود در واحدها شده است.

رحمانی افزود: برآورد شده است اگر 150 هزار میلیارد تومان تامین شود، بخش صنعت می تواند تولید سال 90 را داشته باشد که البته فرض بر این شده که 30 درصد این مبلغ را خود واحدها بیاورند.

وی با اشاره ای به مشکلات سرمایه ای در بانک ها گفت: بانک های ما گاها از سرمایه مناسبی برخوردار نبوده اند و به همین دلیل هم اکنون در پی حمایت از بانک ها از نظر تامین سرمایه هستیم که امیدواریم سریعا قانون های حمایتی عملی شود.

فساد اداری از مشکلات بخش صنعت کشور است

نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس در خصوص فعالیت دولت در زمینه کنترل تورم گفت: دولت بحث کنترل تورم را در اولویت قرار داد که ما نیز معتقدیم صنعت در تورم و فساد رشد نخواهد کرد اما در کنار آن دولت باید بحث خروج از رکود را نیز پیگیری می کرد و در این راستا رونق اقتصادی باید مورد توجه ویژه قرار می گرفت.

رحمانی ادامه داد: یکی دیگر از مشکلات صنعت، بحث فساد است که مانع از توسعه صنعت می شود و باید نسبت به کنترل این مورد در ادارات تلاش شود.

وی با اشاره ای به مشکل بیکاری در کشور گفت: بزرگترین آسیب بیکاری این است که کشور از وجود نیروی کار ماهر بی بهره می ماند که از بانک صنعت و معدن به عنوان بانک تخصصی در زمینه صنعت و تولید و رفع بیکاری انتظارات بیشتری داریم.

بخش خصوصی فعال از مزیت های ویژه صنعت آذربایجان شرقی است

رئیس کمیسیون صنعت و معدن مجلس ادامه داد: یکی از ویژگی های استان ما فعال بودن بخش صنعت در آن است و از مهم ترین دلایل آن همکاری ویژه بخش خصوصی در راستای توسعه این بخش می باشد که این امر مزیت بزرگی برای استان ما به حساب می آید.

رحمانی در خصوص تعهدات دولت در کمک به بخش تولیدی و صنعتی استان گفت: طبق قول رئیس جمهور قرار شده بود در حوزه بانکی سه هزار میلیارد تومان به بخش تولید مولد داده شود اما متاسفانه قول رئیس جمهور در این خصوص عملی نشد.

وی همچنین با اشاره ای به وظایف تشکل ها نیز گفت: از تشکل ها انتظار زیادی داریم زیرا ظرفیت خوبی در این راستا ایجاد شده و این تشکل ها جایگاه قانونی ویژه ای یافته اند.

بهره بالا در بانک ها مانع از توسعه صنایع می شود

نائب رئیس هیئت مدیره انجمن مدیران صنایع استان نیز در این جلسه با انتقاد از بهره بالای بانک ها گفت: در بانک ها شاهد بهره بالای 20 درصدی هستیم که وجود این نرخ بالای بهره های بانکی مانع از توسعه صنایع خواهد شد زیرا واحدهای تولیدی توان پرداخت چنین بهره ای را ندارند.

ناصر امجد ادامه داد: اگر خواستار رقابت صنعتی در عرصه بین المللی هستیم باید نسبت به کاهش این بهره ها نیز تلاش کنیم زیرا رقبای صنعتی ایران هم اکنون از بانک ها، تسهیلاتی با بهره کم می گیرند و به طور قطع نمی توان در چنین شرایطی رقابت کرد.

کد خبر 2911529

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha